apnermeij-header

G A S T E N B O E K

Het spookt bij Apner-Meij. Langs het behang van onze website fladderen schimmen rond. Ze zijn anoniem, ongrijpbaar, vluchtig. Niemand weet wie het zijn, niemand weet waar ze vandaan komen, hoe lang ze hier verblijven of waar ze heen gaan. Wat komen ze hier brengen? Wat nemen ze in gedachten met zich mee?

In een séance roepen we alle spookbezoekers op zich kenbaar te maken. Pak de ganzenveer in de hand, treed naar voren in het licht en schrijf je naam in ons illustere gastenboek.

Gastenboek

Concreet: Wij vinden het leuk als je onderaan een reactie plaats, zodat we weten dat je onze website hebt bezocht. Of vertel een spookverhaal over hoe je hier bent aangewaaid.
(Het kan een uur tot een dag duren voor je post algemeen zichtbaar wordt.)

Advertenties

4 comments

 1. Hoi iedereen, hoe het kan weet ik niet maar ik’ Chris van Langevelde’ ben op onverklaarbare wijze ineens hier beland.
  Maar hoe kom ik hier nu weer weg?

 2. Van harte gefeliciteerd met de geboorte van de viereiige vierling!!!!! t’Zal wel een zware bevalling zijn geweest. We wisten wel dat we een harpiste in de familie hebben maar een auteur of is het autrice is geheel nieuw. Het enige bekende boek van de familie is het proefschrift van je vader en daar is voor ons niet door heen te komen. Als de “spruitjes” weer in het land zijn komen jullie maar eens eten. We willen al de vier boeken in boekvorm hebben, gesigneerd door beiden. Lever maar af bij Ruud en Margreet, we betalen kontant. Geen haast mee!!!!!!!
  Succes met jullie schrijverscarriere,
  Hartelijke groet, Jan-Cees en Anneke

 3. Juist 0./3/ uitgelezen, een prachtige novelle van eng realistische absurditeiten. Nog 3 exemplaren van jullie eerste Quintet te gaan. Hoop dat ik ooit de kans krijg om ze te laten signeren.
  Veel success, Jan Wensveen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s