apnermeij-header

R O L L E N S P E L F I L M

B O M B S   B L O O D   &   B A B E S

BBB is onze fouter-dan-foute interactieve rollenspelfilm (RPG), met bijpassend eten en muziek. Het avontuur duurt een volle dag en avond en wordt bijgestaan door een flinke dosis special effects in de woonkamer. Het is inmiddels een stuk of tien keer met verschillende gasten gespeeld, met iedere keer een totaal andere afloop, afhankelijk van de keuzes die de spelers maakten tijdens het verhaal. De uitkomsten liepen uiteen van: ‘allemaal dood of opgepakt’, tot ‘stinkend rijk op de vlucht’, tot ‘overwinning op de alfa’s’, met alle gradaties daartussen.

Bombs, Blood & Babes stond aan de basis van de latere Obscurus delen.

Het verhaal
In een fictieve bananenrepubliek is een totalitair regime aan de macht. Het regime heeft zichzelf alfa-status gegeven. Dit betekent: rijkdom, feestjes, lekkere babes en nooit meer hoeven wachten in welke rij dan ook. De guerillastrijders in het oerwoud willen deze regering omverwerpen en het land teruggeven aan het onderdrukte volk.

In deze setting zoeken een rebellenleider en een ex-alfa IT-nerd de hoge alfa Juanita Gonzalez op om eens een goed gesprekje aan te gaan. De dag verloopt echter anders dan gepland. Het gaat via een rebellenkamp en een wetenschappelijke conferentie, langs een regeringsgebouw, wasserette, shopping mall, achterstandswijk, nachtclub (compleet met dark room), naar uiteindelijk een geheime legerbasis diep in de jungle.

Advertenties